Stol til hjemmekontoret?
- Prøv den hjemme før du kjøper!

Forskning viser at ergonomisk tilpasning av arbeidsplassen er avgjørende for både helse, motivasjon og prestasjon – enten man er på jobb og eller hjemme. Når det kommer til hjemmekontoret kan det se ut som dette blir «glemt» og at man tenker at kjøkkenstolen er god nok. Det er også lett å bli usikker rundt valg av en kontorstol – om den har riktig funksjonalitet, design og komfort i forhold til investeringen. Alle kontorstoler fra HÅG produseres på Røros! I mer enn 75 år har vi perfeksjonert kombinasjonen av gode miljøvalg, best ergonomi og suveren komfort – uten å la det gå på kompromiss med design.

Vi er så sikre på at du blir fornøyd med en av våre HÅG-stoler at vi lar deg prøve den hjemme før du betaler!

Våre favoritter til hjemmekontoret

  • HÅG Capisco Puls

    Den perfekte stolen for deg som liker det utradisjonelle. Kommer i flere farger og utførelser.
  • HÅG Futu mesh

    En elegant kontorstol med rene ytre linjer, samt et avansert indre, som sikrer god ergonomi. Kommer i flere farger.
  • HÅG SoFi mesh

    En av de mest solgte kontorstolene fra HÅG. Må oppleves! Kommer i grå eller sort utførelse.

TRY & BUY

Tilbud i Oslo-området: Prøv hjemme før du kjøper!

Nå kan du enkelt komme innom vårt nye og flotte showroom på Skøyen for å prøve hvilken stol som passer deg. Finn din favoritt, få den levert hjem til deg, og prøv den i dine omgivelser. Skulle stolen mot formodning vise seg å ikke leve opp til dine forventninger, kan du innen 30 dager returnere den. 

Nedenfor finner du noen av våre mest aktuelle HÅG-stoler for hjemmekontorStolene kommer i mange fine farger og tekstiler. Ta kontakt med oss for å avtale besøk og få et hyggelig tilbud!  

* Bor du andre steder i Norge? Vi har et stort nettverk av forhandlere som står klare til å hjelpe deg! Kontakt oss på skjemaet under, eller ta direkte kontakt med en av dem her: 

Finn din nærmeste forhandler

Kontakt oss for et hyggelig tilbud

Fyll ut kontaktskjema for å avtale et besøk i vårt showroom på Skøyen (Drammensveien 145). Her kan prøve stolene, finne din favoritt og få et hyggelig tilbud.

HÅG Capisco Puls

HÅG Capisco Puls er en lettere utgave av den ikoniske HÅG, men som fortsatt har de samme ergonomiske fordelene som originalen. Denne stolen passer perfekt til høydejusterbare bord og er utviklet spesielt for deg som liker å sitte aktivt.

HÅG Capisco Puls har vunnet en rekke priser for sin miljøvennlige og tidløse design - et design som på en unik måte inviterer til bevegelse.

Try&Buy_CapiscoPuls_

HÅG Futu mesh

HÅG Futu mesh har et dempet og stilrent design som er lett å plassere i hjemmet. Konseptet HÅG In Balance® sikrer god ergonomi ved at stolen intuitivt følger dine bevegelser og gir deg en naturlig og avspent arbeidsstilling.

HÅG Futu mesh har vunnet flere norske og internasjonale priser for både design og miljøprestasjoner.

hag_futu_homeoffice_02

HÅG SoFi mesh

HÅG SoFi mesh er den ultimate kontorstolen for å møte menneskers skiftende behov i løpet av arbeidsdagen. Konseptet HÅG In Balance® sikrer god ergonomi ved at stolen intuitivt følger dine bevegelser og gir deg en naturlig og avspent arbeidsstilling. En polstret korsryggstøtte sikrer en lun og komfortabel støtte der du trenger den. Kommer med flere tilleggsfunksjoner for ytterligere komfort.

HÅG SoFi mesh har vunnet flere norske og internasjonale priser for både design og miljøprestasjoner.

Try&Buy_SoFimesh