Design District
Kom je ook naar Design District?  Het beste vakevenement voor interieurdesign in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Laat je inspireren door orginele designs van Offecct by Flokk! 

Acoustic Facts by Offecct’ door Pieter Vreede

  Pieter Vreede_website
Donderdag 6 juni - Pieter Vreede

Onafhankelijk akoestisch specialist Pieter Vreede vertelt over de meest recente internationale onderzoeken en resultaten op het gebied van akoestiek.

“How to improve all persons productivity, well-being and health” 

Lezingenprogramma

Hieronder vind je het lezingenprogramma van Design District. De lezingen, workshops en discussies vinden plaats in de lezingenzaal op Design District 2019 en zijn gratis bij te wonen. De ingang van de lezingenruimte is midden op beursvloer van Design District, vlakbij de grote toiletgroep in de Serre. De ruimte is alleen per trap te bereiken. Alle programmaonderdelen zijn in het Nederlands, tenzij anders is aangegeven.

Woensdag 5 juni
11.00 – 12.00 uur ‘INSIDE/INSIDE’ door Odette Ex
13.00 – 14.00 uur ‘Creativiteit & Vitaliteit’  door Kitty de Groot

Donderdag 6 juni
11.00 - 12.00 ‘Plastic Whale’ door Marius Smit
13.00 - 14.00 ‘Cultuur & Identiteit’  door Kitty de Groot
15.00 - 16.00 ‘Acoustic Facts by Offecct’ door Pieter Vreede

Vrijdag 7 juni
10.00 - 12.30 ‘Kennismaken met de 4 domeinen’ door BNS Crisp
13.00 - 14.00 ‘Nut en nadeel van open werkomgevingen’ door De Architect

Offecct by Flokk | Stand S02

SOUNDWAVE-SOUFFLE¦ü-Christophe-Pillet-Winga¦èrdh-Wikersta¦èl-Teppo-Asikainen-Cecilie-Manz-Stockholm-Sweden-offecct-12742

 

Wij zijn een Zweeds designmerk met een passie voor het ontwerpen en versterken van ruimtes voor inspirerende ontmoetingen. Offecct maakt origineel design en werkt samen met internationale designers van wereldfaam. Originaliteit, empathie voor de gebruiker en oog voor details staan centraal in het ontwerpproces.

Tijdens DD 2019 laten we u door de ogen van onze ontwerpers kennismaken met ons toekomstig gedrag en materiaalgebruik. “In the near future only design will be possible to own. The materials we will borrow from the nature” Anders Englund, Design Manager, Offecct.

Montparnasse

MONTPARNASSE-Easy-chairs-Christophe-Pillet-offecct-607110-9-12398

Montparnasse is een stoel ontworpen door de Franse ontwerper Christophe Pillet. Pillet raakte geïnspireerd door, naast andere producten, gewone kampeerspullen en heeft vervolgens elegantie en kwaliteit toegevoegd - wat Montparnasse heeft gecreëerd.

Ga naar offecct.com om meer inspiratie op te doen!


Offecct_logo_by Flokk