En sund og bæredygtig arbejdsplads

På denne side finder du inspirerende indhold om hvordan du kan få dit personale til at føle sig godt tilpas både på kontoret og derhjemme.

Det nye arbejdsliv - Hvad sker der med arbejdspladsen?

Flokk Future Lab deler deres seneste tanker om, hvordan pandemien har og vil fortsætte med at påvirke den måde, som folk ønsker at arbejde på - og hvordan virksomheder og organisationer bliver nødt til at tilpasse sig for at kunne navigere i de fremtidige arbejdsområdes økosystemer.

Læs mere
The-workspace-ecosystem---single-oveview-frame

Download: Returning to the post-COVID Office: Leveraging the new workspace ecosystem

Hvordan vil virksomheder og organisationer blive påvirket af ændringen i dynamikken på arbejdspladsen forårsaget af Covid-19 pandemien? Hvilke forandringer og foranstaltninger kan man træffe for med succes at overgå til et nyt "økosystem" på arbejdspladsen? Download dette whitepaper for at læse vores bud på løsninger af disse spørgsmål, som virksomheder rundt om i hele verden er udfordret af netop nu.

Klik her for download
WORKSPACE document V4

Leesman Index: ”Big data” som grundlaget for indretning af arbejdspladser

Leesman Index er verdens største database med information om, hvordan medarbejdere oplever deres arbejdsplads. Her udtaler Leesmans CEO Tim Oldman om Leesman-indekset og hvordan det har hjulpet arbejdsgivere, indretningsarkitekter og arkitekter til at påvirke både produktivitet og trivsel positivt gennem effektivt design af arbejdspladser. Leesman Index giver en unik indsigt i, hvordan en arbejdsplads virkelig fungerer. Vil du vide mere?

Læs mere
leesmanmainpic

Home office - made easy

Leder du efter en stol, der passer ind på dit hjemmekontor? Vi har sammensat et udvalg af vores mest populære produkter til hjemmekontoret.

creed_homeoffice_landing

OBOS "Den lokale hub" - Et fællesskabsbaseret kontormiljø

De norske boligentreprenører OBOS har netop lanceret OBOS - "den lokale hub". Hubben er et lokalt kontormiljø, der tilbyder fleksible arbejdspladser, som bygger bro mellem hjemmet og kontoret i forstæderne til Oslo. Vi undersøger fordele og ulemper ved denne nye tilføjelse til kontorarbejdspladsens økosystem.

Læs mere
2106_OBOS_Lamb_9666_resize

Hvordan ser det perfekte hjemmekontor ud i 2021?

Hjemmearbejdspladsen ses i stigende grad som et langsigtet arbejdsmiljø for millioner af kontorarbejdere i hele verden. Fra vægmaling til planter, fra belysning til opbevaring - vi ser på de vigtigste overvejelser, når man skal skabe sin egen permanente hjemmearbejdsplads.

LÆS MERE
capiscohomeofficen

En samtale med Milla Jonsson om arbejdsgivernes ansvar for arbejdsmiljøet - også derhjemme

Milla Jonsson er ekspert i arbejdsmiljøret og arbejdsret. Hun arbejder som foredragsholder for virksomheder og studerende og som rådgiver og ekspert for arbejdsgivere og organisationer. Hun driver også en arbejdsmiljøpodcast, hvor hun diskuterer aktuelle arbejdsmiljøproblemer med gæsterne. Vi havde en snak med Milla Jonsson om arbejdsgivernes ansvar for arbejdsmiljøet, også derhjemme.

Læs interviewet med Milla her
Milla Jonsson, arbetsmiljöexpert

Innovative måder at fremme en sikker tilbagevenden til kontoret

Skab et indbydende miljø på din arbejdsplads med vores designtips, der fremmer en sikker og indbydende tilbagevenden til kontoret,

LÆS MERE
Flokk_oslohq_03_web

Inspirerende billeder til videokonferencen

Klik her for at få masser af flotte billeder, som du kan bruge som baggrund til dit næste videomøde.

Flokk_Teams-Zoom-Background_Home_02

Hvordan COVID-19 har ændret vores holdning til bæredygtighed?

Der er en almindelig opfattelse af, at det at være "miljøvenlig" er en luksus, og i vanskelige tider skubbes disse bekymringer til side. Men talrige rapporter fra hele verden har vist os, at folk i kølvandet på pandemien er mere bekymrede over miljømæssige udfordringer og ændrer deres adfærd for at handle på en mere bæredygtig måde. Det mest slående er, at denne holdning er udbredt, lige fra personlig forbrugeradfærd til den måde, enkeltpersoner ser potentielle arbejdsgivere på.

Læs mere
earth-ga94b5998b_1920-2

Fem gode grunde til at din næste kontorstol skal være bygget med lang holdbarhed for øje

Fra at spare penge til istedet at spare på jordens ressourcer. Vi gennemgår de vigtigste grunde til, at du altid skal vælge en kontorstol, der er bygget til at holde i mange år.

Læs mere
rh40-sustainability-components

Alt du skal vide, når du køber bæredygtige og miljøvenlige møbler

I en stadig mere miljøbevidst verden er oprindelsen og fremstillingen af ​​produkter blevet stadig vigtigere. Her får du en komplet vejledning, der hjælper dig med at forstå, hvad der gør et møbel bæredygtigt og hvad du skal være opmærksom på når du køber – lige fra design til levering og hele vejen til bortskaffelse. En øget forståelse af den menneskelige påvirkning af vores planet får os til at træffe mere bæredygtige og miljøvenlige valg næsten uanset det pågældende område - også når vi vælger møbler.

LÆS MERE
Green planet earth covered with grass city skyline. Sustainable source of electricity, power supply concept. Eco environmentally friendly technology approach. Elements of this image furnished by NASA-1
sustainability
Please accept marketing cookies to view this content.

Vores koncept om bæredygtigt design

Flokk har 40 års erfaring med et struktureret fokus på miljøet, der gør det muligt for os at være førende inden for udvikling af bæredygtige møbler. Vi tror på en holistisk tilgang, der går langt ud over de materialer, vi bruger. Se mere i denne video.

Sustainable
Please accept marketing cookies to view this content.

The world of Flokk

Med en stærk fælles tro på holistisk og bæredygtigt design har hvert af vores varemærker sin egen unikke identitet og deres egne historier at fortælle. Se mere her.

 • flokk_focus_snowplough_hag_capisco_09

  HÅG

  Betydningen af ​​bevægelse og variation på arbejdspladsen, hvad enten det er hjemme eller på et kontor, har HÅG kendt i over 40 år. Klik her for at se hvad HÅG særligt kan tilbyde til din arbejdsplads.

  LÆS MERE
 • rh-mereo-interior-image-green

  RH

  RH har altid sat mennesket i fokus. Vores stole er designet til at hjælpe dig med at præstere i løbet af arbejdsdagen. Klik her for at lære mere om stolene fra RH.

  LÆS MERE
 • Top_photo_0007_Soft Box

  RBM

  RBMs produkter hjælper dig med at skabe kreative og hyggelige mødesteder, hvad enten det er i loungeområdet, spisestuen eller i konferencelokalet. Klik her for at se hvad RBM kan tilbyde.

  LÆS MERE
 • Giroflex313_swivel_home- - Copy

  Giroflex

  Med en historie der går helt tilbage til 1872, har Giroflex altid været en frontløber inden for enestående schweizisk kvalitet og håndværk med fokus på høje ergonomiske og bæredygtige standarder.

  Læs mere
 • Brand__overview__OFFECCT

  Offecct

  Offecct er et svensk designfirma, der udvikler unikke eksklusive møbler til inspirerende mødesteder i hjemmet, kontorer og offentlige rum. Sammen med udvalgte arkitekter og designere skaber vi løsninger, der giver dig bæredygtige miljøer for fremtiden.

  LÆS MERE
Nyheder

Presseinformtion

Læs de seneste nyheder fra Flokk Danmark her

Flokk_oslohq_04_web