En sund og bæredygtig arbejdsplads

På denne side finder du inspirerende indhold om hvordan du kan få dit personale til at føle sig godt tilpas både på kontoret og derhjemme.

Hvad har vi lært efter et år på hjemmearbejdspladsen?

Det er nu et år er siden at kontorarbejdere verden over blev sendt hjem som følge af Covid-19 pandemien. Det er tid til, at vi spørger os selv, hvad har vi lært efter et helt år med hjemmearbejde?

Læs mere
Hag-Capisco-Flokk-14_web_02

En samtale med Milla Jonsson om arbejdsgivernes ansvar for arbejdsmiljøet - også derhjemme

Milla Jonsson er ekspert i arbejdsmiljøret og arbejdsret. Hun arbejder som foredragsholder for virksomheder og studerende og som rådgiver og ekspert for arbejdsgivere og organisationer. Hun driver også en arbejdsmiljøpodcast, hvor hun diskuterer aktuelle arbejdsmiljøproblemer med gæsterne. Vi havde en snak med Milla Jonsson om arbejdsgivernes ansvar for arbejdsmiljøet, også derhjemme.

Læs interviewet med Milla her
Milla Jonsson, arbetsmiljöexpert

Det nye arbejdsliv - Hvad sker der med arbejdspladsen?

Flokk Future Lab deler deres seneste tanker om, hvordan pandemien har og vil fortsætte med at påvirke den måde, som folk ønsker at arbejde på - og hvordan virksomheder og organisationer bliver nødt til at tilpasse sig for at kunne navigere i de fremtidige arbejdsområdes økosystemer.

Læs mere
The-workspace-ecosystem---single-oveview-frame

Leesman Index: ”Big data” som grundlaget for indretning af arbejdspladser

Leesman Index er verdens største database med information om, hvordan medarbejdere oplever deres arbejdsplads. Her udtaler Leesmans CEO Tim Oldman om Leesman-indekset og hvordan det har hjulpet arbejdsgivere, indretningsarkitekter og arkitekter til at påvirke både produktivitet og trivsel positivt gennem effektivt design af arbejdspladser. Leesman Index giver en unik indsigt i, hvordan en arbejdsplads virkelig fungerer. Vil du vide mere?

Læs mere
leesmanmainpic

Undgå "zoom-træthed" og smerter - 5 gode tips til forbedret sundhed

En stor andel af arbejdsstyrken har nu arbejdet hjemme i meget lang tid, hvilket giver nogle fordele, men det kan blandt andet også føre til smerter i ryg, nakke eller skuldre. En mere ukendt risiko er såkaldt "zoom-træthed" efter alle videomøderne. Men der er hjælp at hente.

Læs mere
home-office_lowres

Fem gode grunde til at din næste kontorstol skal være bygget med lang holdbarhed for øje

Fra at spare penge til istedet at spare på jordens ressourcer. Vi gennemgår de vigtigste grunde til, at du altid skal vælge en kontorstol, der er bygget til at holde i mange år.

Læs mere
rh40-sustainability-components

Inspirerende billeder til videokonferencen

Klik her for at få masser af flotte billeder, som du kan bruge som baggrund til dit næste videomøde.

Flokk_Teams-Zoom-Background_Home_02

Bevægelse og variation

Bevægelse er ikke noget nyt - det er noget vi er født til. Det er en del af vores natur.

Home office - made easy

Leder du efter en stol, der passer ind på dit hjemmekontor? Vi har sammensat et udvalg af vores mest populære produkter til hjemmekontoret.

creed_homeoffice_landing

FORØG DIT VELVÆRE NÅR DU ARBEJDER HJEMMEFRA

At arbejde hjemmefra er blevet den nye norm for mange i det seneste år. Nogle har den luksus at have et rigtigt hjemmekontor, mens andre har arbejdet fra sofaen, sengen eller spisebordet. At arbejde hjemmefra påvirker, hvor meget du bevæger dig og kan påvirke kropsholdning, muskler og generel trivsel. Vi har derfor sammensat en guide til øget trivsel for dig, der arbejder hjemmefra.

LÆS MERE
hag-capisco-home-office-04

Hvordan udvælger du miljørigtige møbler?

I en stadig mere miljøbevidst verden er oprindelsen og fremstillingen af ​​genstande blevet stadig vigtigere. En øget forståelse af den menneskelige påvirkning af vores planet får os til at træffe mere bæredygtige og miljøvenlige valg næsten uanset det pågældende område - også når vi vælger møbler.

LÆS MERE
Green planet earth covered with grass city skyline. Sustainable source of electricity, power supply concept. Eco environmentally friendly technology approach. Elements of this image furnished by NASA-1

Vores koncept om bæredygtigt design

Flokk har 40 års erfaring med et struktureret fokus på miljøet, der gør det muligt for os at være førende inden for udvikling af bæredygtige møbler. Vi tror på en holistisk tilgang, der går langt ud over de materialer, vi bruger. Se mere i denne video.

Skab en fleksibel arbejdsplads, der får dine medarbejdere til at føle sig hjemme

Det traditionelle kontorlandskab er truet på sin eksistens og vi undersøger, hvorpå virksomheder kan holde oplevelsen på arbejdspladsen personlig og hjemlig for medarbejderne.

LÆS MERE
DSC_2446-1
 • flokk_focus_snowplough_hag_capisco_09

  HÅG

  Betydningen af ​​bevægelse og variation på arbejdspladsen, hvad enten det er hjemme eller på et kontor, har HÅG kendt i over 40 år. Klik her for at se hvad HÅG særligt kan tilbyde til din arbejdsplads.

  LÆS MERE
 • rh-mereo-interior-image-green

  RH

  RH har altid sat mennesket i fokus. Vores stole er designet til at hjælpe dig med at præstere i løbet af arbejdsdagen. Klik her for at lære mere om stolene fra RH.

  LÆS MERE
 • Top_photo_0007_Soft Box

  RBM

  RBMs produkter hjælper dig med at skabe kreative og hyggelige mødesteder, hvad enten det er i loungeområdet, spisestuen eller i konferencelokalet. Klik her for at se hvad RBM kan tilbyde.

  LÆS MERE
 • Giroflex313_swivel_home- - Copy

  Giroflex

  Med en historie der går helt tilbage til 1872, har Giroflex altid været en frontløber inden for enestående schweizisk kvalitet og håndværk med fokus på høje ergonomiske og bæredygtige standarder.

  Læs mere
 • Brand__overview__OFFECCT

  Offecct

  Offecct er et svensk designfirma, der udvikler unikke eksklusive møbler til inspirerende mødesteder i hjemmet, kontorer og offentlige rum. Sammen med udvalgte arkitekter og designere skaber vi løsninger, der giver dig bæredygtige miljøer for fremtiden.

  LÆS MERE

The world of Flokk

Med en stærk fælles tro på holistisk og bæredygtigt design har hvert af vores varemærker sin egen unikke identitet og deres egne historier at fortælle. Se mere her.

Nyheder

Presseinformtion

Læs de seneste nyheder fra Flokk Danmark her

Flokk_oslohq_04_web

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine kolleger til en sund arbejdsplads? Udfyld dine oplysninger i nedenstående formular, så kontakter vi dig så snart vi kan.